NEW BALLYWOOD

NEW BALLYWOOD New Ballywood

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 15 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij New Ballywood. Meer weten? Ontdek meer

22 sep 2022 om 23:28 Bij de chicken tikki masala geen rijst meegeleverd, ze zijn ook niet telefonisch bereikbaar Eten is niet lekker!
29 jan 2022 om 19:58 Je krijgt veel te weinig voor wat je betaal
22 dec 2021 om 23:10 Eten is niet te eten en ziet er niet uit,geld is verspild Heb zelf gebeld naar restaurant, er word niet netjes.gesproken . Eten niet te eten en klantenservice onbeschoft.
13 dec 2021 om 21:13 Food was bad. Samosa was too oily and burned.
3 okt 2021 om 20:42 Samosa burned and only 2small pieces paneer in the palak paneer :/
14 mrt 2021 om 8:55 As always the food was amazing! This is probably the best Indian food in Antwerpen if not in the whole of Belgium. Iv been to India many times and this food taste authentic and their spice game is on point. Absolutely delicious!
4 feb 2021 om 12:41 Het rijst gerecht kwam zonder rijst, terwijl je ook niet afzonderlijk rijst kan bestellen op de site. Als ik vervolgens maar zelf rijst gekookt was en mijn eten ondertussen terug heb mogen opwarmen. Proef ik dat de spinazie niet gewassen is. Precies zand!
21 dec 2020 om 21:52 Kip korma genomen. Weinig kip in de schotel. De kip die er in zat waren kleine stukken kip met bot. Geen rijst of brood bij de maaltijd. Stuk plakband gevonden in de schotel. Smaak van de korma was wel heel goed.
18 dec 2020 om 20:32 the best take-out in town
17 dec 2020 om 21:41 one of the gems of Antwerp. try you will not regret it delicious !
10 dec 2020 om 18:47 Biryani overheerste met bonen. Mag bij vegetarische gerechten ook wat sla enz.bij.