NEW BALLYWOOD

Recentebeoordeling


3 sterren uit 19 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij New Ballywood. Meer weten? Ontdek meer

5 jan 2023 om 12:40 Veel te duur voor wat het is... Eén ding zat er ook niet bij. Ook geen rijst en erg slordig verpakt
7 dec 2022 om 18:21 Geen rijst bij de kip tikka masala heel jammer moest wel zo zijn, voor de prijs die ik moest betalen voor kip en wat saus vond ik echt te veel.
5 nov 2022 om 22:43 Het eten is gewoon niet eetbaar. De rest doet er eigenlijk niet meer toe. Niet volgens omschrijving. Geserveerd zonder rijst. Kleine porties.
22 sep 2022 om 23:28 Bij de chicken tikki masala geen rijst meegeleverd, ze zijn ook niet telefonisch bereikbaar Eten is niet lekker!
29 jan 2022 om 19:58 Je krijgt veel te weinig voor wat je betaal
22 dec 2021 om 23:10 Eten is niet te eten en ziet er niet uit,geld is verspild Heb zelf gebeld naar restaurant, er word niet netjes.gesproken . Eten niet te eten en klantenservice onbeschoft.
13 dec 2021 om 21:13 Food was bad. Samosa was too oily and burned.
3 okt 2021 om 20:42 Samosa burned and only 2small pieces paneer in the palak paneer :/
14 mrt 2021 om 8:55 As always the food was amazing! This is probably the best Indian food in Antwerpen if not in the whole of Belgium. Iv been to India many times and this food taste authentic and their spice game is on point. Absolutely delicious!
4 feb 2021 om 12:41 Het rijst gerecht kwam zonder rijst, terwijl je ook niet afzonderlijk rijst kan bestellen op de site. Als ik vervolgens maar zelf rijst gekookt was en mijn eten ondertussen terug heb mogen opwarmen. Proef ik dat de spinazie niet gewassen is. Precies zand!